Бизнесменът и бивш член на БСП Георги Гергов отхвърли в предаването

...
Бизнесменът и бивш член на БСП Георги Гергов отхвърли в предаването
Коментари Харесай

Гергов и Нинова се помиряват на магистралата край Пловдив

Бизнесменът и някогашен член на Българска социалистическа партия Георги Гергов отхвърли в предаването „ 120 минути “ на bTV твърденията, че той стои зад отхвърли на пловдивската конструкция на Българска социалистическа партия да излъчи претенденти за депутати за изборите. Според него той не е неофициален водач на локалната конструкция на партията. Гергов описа за забавна среща с Корнелия Нинова. 

„ Връщах се от Македония, когато ми се обади Корнелия Нинова и пита: „ Жоро, къде си? “. Аз ѝ отговорих, че съм в Македония на лов, а тя отвърна: „ Абе, страната гори, а ти си на лов. Искам да се забележим “. Този диалог беше преди 10-15 дни. На другата вечер тя се връщаше от Хасково и ми вика: „ Жоро, връщам се от Хасково, може ли да се забележим на автомагистралата “, а аз отвърнах: „ Абе, влез в Пловдив, ела да се забележим “. Тя отхвърли, тъй като бързала. Видяхме се на автомагистралата, в спешната лента, в нейния бус и говорихме 40 минути “, описа Гергов.

По думите му са коментирали много тематики. Според него водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е била изменена. Коментира, че за това приказва фактът, че е намерила сили да приказва с Георги Първанов, Румен Петков.

„ Нинова изиска това, което не можеше да се случи – лидер на листата да бъде Иво Христов, защото ние му гласувахме доверие предният път да води той, а той отстъпи на Корнелия. Ръководството на партията в Пловдив смяташе, че към този момент те би трябвало да си наредят листата и аз ѝ го обясних, споделих ѝ да остави момчетата и девойките да работят. Тя се съгласи “, изясни предприемачът.

На въпрос „ Какво е предизвикало разривът в връзките му с Нинова? “, Гергов отговори: „ Два остри камъка не могат да мелят брашно. От един край сме, тя – от Крушовица, аз – от Борован, и сме идентични. Ние сме фамилни другари от доста години, само че се разбрахме кой какъв брой пари прави и кой какъв брой коства, когато се сблъскаха партийните ползи “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР